Vis menu
  • 34995dd2a98f3cc4697005909e7828cd.png

Kubota motorer i Danmark... det er Granly Diesel!

Granly Diesel A/S er importør af Kubota industri dieselmotorer i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi lagerfører det meste af Kubotas motorprogram og alle gængse reserve-dele fra vores adresse i Osted. Ikke lagerførte komponenter skaffes hjem hurtigst muligt, efter aftale. 

Kubota er en af verdens største producenter af industri diesel motorer - fra 6 hk op til 100 hk. Mange års fremadrettet forskning og stor erfaring sikrer at Kubota lever op til, de til enhver tid, gældende emissionskrav, Kubota står for en høj kvalitet i samtlige deres produkter, hvilket sikrer en fornuftig økonomi samt en høj driftssikkerhed. 

Emissionskrav gældende fra og med 01. januar 2019 ! 

I forbindelse med de seneste emissionskrav der trådte i kraft pr. 01.01.2019, og som gælder motorer med en ydelse på mere end 19,0 kW., betyder det at der nu er flere af de populære motortyper, specielt i 05-serien, som vi ikke længere kan tilbyde til produktion.

Dog gælder det at i tilfælde af havarier på en eksisterende motor med ydelser på mere end 19,0 kW, kan vi tilbyde en Replacement-motor med den samme ydelse, men en sådan motor må kun anvendes som `udskiftnings-enhed` da man i sagen natur skal kunne erstatte en given motor med en given ydelse med en identisk enhed – og ikke være tvunget til at skifte til en motor med Common Rail systemet.

Kubota Motorer Danmark A/S (Granly Diesel A/S) kan som et alternativ og parallelt med det eksisterende dieselmotor-program, tilbyde alternative brændstoftype-motorer som f eks benzin, LPG og Naturgas-drevne enheder som en mulig afløser for en dieselmotor-løsning.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 4642 3550 > Kubota Salgsafd.

Loading